Предаване за кулинария  Hell’s kitchen“ вече е на финалната права, а до

...
Предаване за кулинария  Hell’s kitchen“ вече е на финалната права, а до
Коментари Харесай

Кой ще грабне 100 000 в предаването „Hell’s kitchen“! Вече се стягат за големия финал, знаят ли предварително резултата?

Предаване за кулинария  „ Hell’s kitchen “ вече е на финалната права, а до нея без удивление доближиха двамата най-хубави – Филип Спасов и Дани Спартак.

Те са готови, само че премията като че ли към този момент е с логически победител, предаде HotArena. Макар и Дани, и Филип да заслужават премията от 100 000 лева и място в кухнята на началник Ангелов, спечелилият тази вечер ще бъде Спартак.

Причината за това, шушукат осведомени, е, че Дани просто има по-голяма потребност от успеха и началник Ангелов ще оцени готвача. Филип също има големи знания, само че везните наклонили към Дани, поради елементарен факт – Спартак няма личен ресторант.

Спасов към този момент има подобен, както и компания за кафе и доставки на храна. Така премията да работи в непозната кухня – тази на началник Ангелов, както и 100 000 лева не са били примамливи за френския ученик.

На другата прекаленост е Дани Спартак, който въпреки огромните си умения, няма опция за собствен ресторант и сега работи като чиновник за различен човек. Така разумният избор всички да са щастливи бил определен с край от най-хубавите участници, на който Филип да получи нужното самопризнание, а Дани да завоюва нужното си място.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР